Bloggen listar: STO-områdets bästa syskonpar

När jag gick igenom spelare och lag i STO-området så märkte jag att det dräller av syskonpar. Därför var jag tvungen att ranka de jag anser är dem bästa i nuläget och det var något av det svåraste jag gjort sedan jag startade bloggen. Här kommer i alla fall listan och det fanns flera syskonpar i STO-fotbollen som hamnade precis utanför topp 10.

 

Veckans kapten är Filip Bergholtz efter att ha gjort tre mål och tre assist mot Skärhamn.

1. Filip och Adam Bergholtz, Ödsmåls IK
Anfallaren Filip ligger tvåa i skytteligan i division 4 med 12 mål. En vass forward som sätter sina lägen som uppstår och som är STO-områdets hetaste striker just nu. Lillebror Adam har tagit enorma kliv i år och är en av seriens bästa mittbackar vars huvudspel håller betydligt högre nivå än division 4.

2. Jenny och Alexandra Strandberg, Vallens IF
Två olika typer av spelare, som så många andra på den här listan. Jenny är en grovjobbare som kan spela på olika positioner och som gjort det riktigt bra i år. Syrran Alexandra har växt till vass målskytt i division 2-fotbollen och leder seriens skytteliga med 8 mål.

3. Rickard och Hanna Stengårds, IFK Uddevalla och Gilleby/Stala
Lillebror har tagit en ordinarie plats i division 2-klubben och har gjort det riktigt bra som försvarare i blått och vitt. Syster Hanna har även hon en bra vårsäsong bakom sig, har gjort sex mål och varit otroligt het i anfallet.

4. Mattias och Patrik Larsson, Stenungsunds IF och Vallens IF
Två bröder som varit med länge i STO-fotbollen och som alltid ger 100 procent oavsett vilken position tränarna sätter dem på. Mattias högerfot och brorsans vänsterfot är ungefär lika känsliga och de båda är sådana spelare man vill ha i sitt lag.

5. Malin och Magnus Skoglund, IK Rössö och Stala/Myckleby
Malin åkte på en korsbandsskada under sin tid i Vallen men har kommit tillbaka starkt och kämpar nu för en mittfältsplats i division 1-laget. Brodern Magnus kan se tillbaka på vårsäsongen och le stort för han har bland annat gjort hattrick i tre matcher och toppar lagets interna skytteliga.

6. Erik och John Olsson, Torslanda IK och Gilleby IF
Erik har en given plats i division 2-laget, är en krigare och delaktig i det mesta både offensivt och defensivt. John har växt till en dominant innermittfältare i Gilleby och har hyllats stort av coach Falk de senaste matcherna.

7. Tommy och Glenn Johansson, Henåns IF
Bröderna går mot sina bästa säsonger i den vita tröjan och här kan man snacka olika spelartyper. Den förstnämnda har en bra vänsterfot, är en krigare och ledargestalt och Glenn har många kvalitéer då han som anfallare agerar både target och djupledsspelare, samt har en näsa för mål.

8. Emil och Emelie Larsson, Skärhamns IK och Tjörns DFF
Två spelare som är otroligt viktiga för sin klubb och som är favoriter både bland fans och lagkamrater. Emil krigar på SIK:s mittfält och Emelie är en poängmaskin hos serieledarna i division 3.

9. Annelie och Anders Antonsson, Gilleby/Stala och Stala/Myckleby
Annelie har varit Gilleby/Stalas bästa spelare denna vårsäsong och är en av seriens bästa mittbackar medan Anders gör ett bra jobb på mitten i topplaget Stala/Myckleby. Krigar och vinner nästan varenda närkamp och är otroligt jobbig att möta i 90 minuter.

10. Axel och Wilma Pettersson, Skärhamns IK och Tjörns DFF
Syskonen älskar att göra mål och älskar att bjuda publiken på ett offensivt spel med mycket fart. Petterssons vågar gå förbi sin motståndare och det händer alltid något när syskonen får bollen vid sina fötter.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s