STO-områdets bästa damspelare 2016

Denna listan har jag klurat länge på! Vi har i år haft fem lag i seriespel och av de fem lagen och av de drygt 100 spelarna, så har jag tagit ut de tio BÄSTA spelarna. Varsågoda!

Kristina Halldin har varit STO-områdets bästa damspelare 2016. Mittbacken har varit fantastisk under hela året i Vallentröjan. Även när hon fick vakta kassen en match.

Kristina Halldin har varit STO-områdets bästa damspelare 2016. Mittbacken har varit fantastisk under hela året i Vallentröjan. Även när hon fick vakta kassen!

1. Kristina Halldin, Vallens IF – Gammal är äldst heter det! ”Tina” har varit fantastisk, i år igen. Har hållit hög division 1-klass och varit Vallens i särklass bästa spelare. Vallens styrelse har ett jobb, att tjata på Halldin så att hon aldrig lägger skorna på hyllan.

2. Emelie Larsson, Tjörns DFF – Tjörn har gjort ett bra första år i division 2 och det ska bli roligt att se laget möta SIF och Vallen nästa säsong. Vi visste att Larsson var bra, det såg vi i fjol. Men hur skulle det gå i en serie högre upp? Det visade sig gå skitbra! Larsson har varit magisk i år och kommer vara minst lika bra 2017.

3. Karin From, G-S Orust – Att hon var bra visste vi, men så här dominant är det nästan inte okej att vara i division 2. Har öst in mål och spelat fram till hur många mål som helst. En mardröm för försvararna.

Anfallaren Karin From har varit briljant hela 2016 och är STO-områdets bästa poängspelare.

Anfallaren Karin From har varit briljant hela 2016 och är STO-områdets bästa poängspelare.


4. Sandra Vallin, Henåns IF
– Division 4 är en alldeles för låg nivå för Vallin som vi visste skulle göra mängder med mål. Det slutade med en tredjeplats i hela seriens skytteliga och jag hoppas att G-S Orust, SIF, Vallen och TDFF har koll på Vallin. Allt annat vore tjänstefel.

5. Ulrika Tartagni, Stenungsunds IF – I klass med Halldin visar hon prov på rutin och har en enorm känsla att läsa spelet. Har bra speed i benen och vinner mycket både på huvudet och längs marken. Inte ska hon väl sluta nu, när hon är så bra?

6. Alexandra Roholt, Stenungsunds IF – Att gå från ungdomsfotboll till division 1-spel är ett STORT hopp. Men, Roholt har varit otroligt bra i år. Det spelar ingen roll var Thomas Danielsson satte henne på planen. Hon har varit grym överallt!

7. Caroline Ohlsson, G-S Orust – Mittfältaren ska vara med på en sådan här lista för hon gör sällan en dålig insats. Lägger ner ett otroligt jobb match efter match och är samtidigt ett hot offensivt.

8. Agnes Isaksson, Tjörns DFF – Usch vad ettrig Isaksson är på planen! Här kan man verkligen tala om att man vill ha en sådan tjej i sitt lag och inte en sådan tjej att springa emot. Gör det sådär äckligt bra när hon kliver upp i ryggen på anfallarna som inte har en suck.

Emma Röös har en bra säsong bakom sig och har gjort 11 mål i SIF-tröjan.

Emma Röös har en bra säsong bakom sig och har gjort 11 mål i SIF-tröjan. Placerar sig på en 9:e plats på listan över STO-områdets bästa damspelare.

9. Emma Röös, Stenungsunds IF – Sköt så när klubben kvar i division 1 och har varit viktig för laget under hela året. Har visat sig vara en stor målskytt och har ett bra skott, bra fart i benen och har visat stort hjärta för SIF under hela året. En härlig vinnarskalle!

10. Anna Larsson, Vallens IF – Den unga målvakten har haft mycket att göra och har varit briljant. Hennes spel har gjort henne till landslagstjej och jag hoppas många följer Larssons resa. Hon kan gå hur långt som helst!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s