Lucka nummer 9: Årets ”överraskning”

Bänkad i Skärhamns IK i division 4 och när han väl fick speltid så blev det ofta som ytterback. Daniel Johansson bestämde sig då för att lämna sitt kära SIK och istället krita på för Rönnängs FF. Väl där kan man bara sammanfatta det med ett ord. Succé. Johansson fick Berbatovci/Nakicevics förtroende direkt och stänkte in 21(!) mål i sexan. Hade han innan säsongen ens gjort 21 mål i sin fotbollskarriär? Lägg där till att han servade till 1-2-målet mot Morlanda i sista matchen som gjorde att RFF vann serien.

Daniel är årets överraskning i STO-fotbollen efter att ha bytt klubb och position och där levererat.

Daniel Johansson är årets överraskning i STO-fotbollen efter att ha bytt klubb och position och där levererat.

Varför tror du att det har gått så bra?
– Jag tror mycket beror på att jag gick till ett lag där både föreningen och tränarna hade förtroende och en förväntan på mig. Samtidigt så finns och fanns det en riktigt bra stämning i truppen som jag lyckades acklimatiseras till ganska snabbt vilket är en stor del att det gick så bra som det gick för laget och mig själv personligen. Sedan att Vigan och Adis såg mig som anfallare trodde jag knappast själv skulle bli en hit, men det gick ju rätt bra ändå!

Ska bli roligt att följa Rönnäng och Daniel Johansson i division 5. ”Benskydd på mot S I K!”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s