Framtidslöftet Anna Larsson klar för allsvenska Kopparbergs/Göteborgs FC

Årets största nyhet kommer den 11:e december! Anna Larsson, 15 år, från Vallens IF har inte bara provat på spel med det svenska landslaget i år, hon har även nu skrivit sin signatur på Kopparbergs/Göteborg FC:s papper! 15-åringen har provtränat med klubben ett tag och Stefan Rehn har nu bestämt sig: ”Henne ska vi ha!”

Vallen

Vallens talangfulla målvakt har skrivit ett proffskontrakt allsvenska Kopparbergs/Göteborg FC.

Fotbollsbloggen STO fick några ord med Stefan Rehn, som var en av VM-hjältarna 1994, som beskriver klubbens nyförvärv såhär:

”Anna är en ung lovande tjej som har gjort det jättebra på våra träningar. Det märks att hon är mogen för sin ålder och det är inte många 15-åringar som på träningar STYR en allsvensk backlinje så som hon gjort. Hon har en bra fysik och verkar ha ett bra psyke. Hon har en bra spänst, ett bra tillslag och hon har tillfört mycket för oss. Vi ska inte sätta någon som helst press på henne utan hon ska få utvecklas i vår klubb i lugn och ro”.

Vallens tränare, Michael Jivby, är glad för Annas skull och ser fram emot att följa hennes resa i sin ny klubb:

”Hon är som en familjemedlem i Vallens IF och står oss väldigt nära. Jag är glad för Annas skull och inte heller förvånad. Hon käkar ju läderbollar till frukost. Jag önskar henne lycka till och hon har gjort det jättebra i både division 1 och 2 för oss. Det kommer bli ett stort hål bakom henne”.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s