Lucka nummer 11: Årets ”tyngsta straffmiss”

På ena sidan STO-området missade Christopher Normén straff för Stala/Myckleby i derbyt mot Henån. På andra sidan, över Tjörnbron, på Nösnäsvallen, missade dock flickvännen Sonnelie Magnusson en något tyngre straff.

Bedrövad, ledsen, förbannad och knäckt. Sonnelie Magnusson vill helst glömma den där straffmissen mot SIF och vrider säkerligen gärna tillbaka klockan.

Vid det här tillfället var hon bedrövad, ledsen, förbannad och knäckt. Sonnelie Magnusson vill helst glömma den där straffmissen mot SIF och vrider säkerligen gärna tillbaka klockan.

Vid ställningen 2-1 till Stenungsund och med 89 minuter på klockan får Vallen straff och fram kliver mittbacken Magnusson. Straffen går dock utanför och SIF vinner matchen med 2-1. Blytungt, tårar och tunga steg av planen för Sonnelie som annars hade gjort en felfri insats i matchen. Jag pratade med mittbacken direkt efter matchen..

– Det kändes ganska läskigt efteråt när jag insåg att både jag och Christopher missar två straffar, i två derbyn, under samma helg. Dessutom i ungefär samma matchminut… Rebecka Steen brukar lägga straffarna men hon satt på bänken vid strafftillfället. När domaren blåste straff så ropade Jibban (tränaren Michael Jivby) mitt namn. Tanken var att finta höger och lägga den i vänster hörn och att finta höger lyckades jag väl med, men placeringen och kraften i bollen blev inte riktigt som planerat. Becca fick behålla sin roll som straffskytt efter det och det lär dröja innan Jibban ber mig lägga en straff igen. Jag är arg några dagar innan jag börjar fokusera på nästa match, sa Magnusson.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s