Lucka nummer 13: Årets ”skönaste seger!”

28:e september 2014. Det är ett datum för länge länge sedan. Det var också datumet då Torp GoIF senast vann en fotbollsmatch. Vi snackar nära två år sedan! 2015 vann laget inte en enda match på hela säsongen. I den lägsta och sämsta serien i vårt distrikt.

Ä

Äntligen blev det seger! Niklas Karebring var högst delaktig i Torps första seger på två år.

Det såg inte ut att bli bättre i år. Laget kom sist i division 7 Södra utan en enda seger och hamnade då i ett så kallat ”B-slutspel” där de sämsta lagen i Bohuslän samlas. DÅ…kom första segern sedan 28:e september 2014!

Den 10:e september, i bortamatchen mot Morlandas B-lag, var ställningen 2-1 till Ellöslaget innan Torpspelarna vaknade till liv. Niklas Karebring petar in 2-2 med sex minuter kvar och det skulle bli en ännu mer rutinerad spelare som skulle skicka hem 3 poäng till Torp. Efter en misslyckad inspark av Morlandakeepern gör Agne Ferdinandsson (!) 2-3 till Torp! Lagets första seger sedan 28 september, 2014(!). Grattis önskar Fotbollsbloggen STO. Nästa år blir det ännu fler segrar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s