Lucka nummer 17: Årets ”mest otäcka skada”

Detta inträffade under DM-slutspelet i futsal, i Agnebergshallen. På ena sidan stod IFK Valla och för att möta Tjörnlaget i gruppspelet stod IK Oddevold Futsal. Något som Albin Kindstrand-Bolger inte visste, var att han skulle vara med om en riktigt otäck olycka, där hela publiken satte händerna framför ansiktet. Talangen fick en tackling in i väggen varpå han tar emot med armen. När han sedan reser sig upp står handen åt ett håll – armen åt ett annat…

Här, i den här situationen med en Oddevoldspelare, knuffas Vallaspelaren in i väggen varpå tummen går ur led.

Här, i den här situationen med en Oddevoldspelare, knuffas Vallaspelaren in i väggen varpå tummen går ur led.

– Jag försökte komma runt på kanten så fick jag en liten knuff och ramlade in i väggen där tummen fastnade mot en kant. Jag fattade först inte vad som hände innan Oddevoldspelaren sa till mig att jag inte skulle titta ner på min hand.

Vad hände sedan?
– Det gjorde inte ont förrän domaren mötte mig och drog tillbaka den. Tummen hade gått ur led. Det var jäkligt snällt att han hjälpte mig för jag hade ingen aning om hur jag skulle dra tillbaka den, säger Kindstrand-Bolger som fortsatte (!) spela men åkte senare till Vårdcentralen då handen svullnat upp. Glädjande nog såg vi honom i spel igen i Luciacupen, med armen/handen rejält inlindad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s