Lucka nummer 21: Årets ”bästa försvarare”

Nästa position och nästa lucka. Vi har kommit till försvararna runt om i STO-fotbollen och om det var tuff konkurrens på herrsidan så var valet solklart bland våra damspelare. Två spelare som kan sin roll som mittback ut och innan. Två spelare med hjärta och vilja som många borde ta lärdom av!

Jag rankar Kristina Halldin högt. Ja, till och med högst, när det kommer till STO-områdets bästa försvarare.

Jag rankar Kristina Halldin högt. Ja, till och med högst, när det kommer till STO-områdets bästa försvarare.

DAM:
Kristina Halldin, Vallens IF
”Frågan är om inte morsan i Vallen var den bästa försvararen i hela division 1 i år? Har kritat på även för nästa år och det ni, Marith Rutgersson och Michael Jivby, det borde ni korka upp och skåla för! Halldin har ett stort mod, ett stort hjärta och STOR fotbollskunskap. Bra uppspel, brytningssäker och STO-områdets bästa spelare 2016!

HERR:
Marcus Hjelm, Stenungsunds IF
”Mittbacken gör aldrig en dålig match och är en jätte i SIF:s mittförsvar. Nu blandar sig Adam Bergholtz in i konkurrensen om en mittbacksplats. Men, Hjelm flyttar man inte på. Varken ur startelvan eller i en 50/50-duell. Frågan är om nya tränaren William Lundin sett Hjelms storhet offensivt?”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s