Lucka nummer 23: Årets ”bästa anfallare”

Som anfallare handlar det inte bara om att göra mål. Visst, det är en viktig del och anfallarna får inte alltid chansen om de inte stänker en kasse då och då. Men, dessa två anfallare som vinner kategorin ”Årets bästa anfallare” dan före dopparedan, de är i princip kompletta.

Anfallaren Karin From har varit briljant hela 2016 och är STO-områdets i särklass bästa anfallare.

Anfallaren Karin From har varit briljant hela 2016 och är STO-områdets i särklass bästa anfallare.

DAM – Karin From, Orust FC
”From stänkte in mål redan under sin storhetstid i SAIS och det var som en skänk från ovan när hon beslutade sig för att spela fotboll på och i Orust. I år har hon lekt fotboll stundtals och hon har varit alldeles för bra för Orustlaget. Och alldeles för bra för division 2. Jag ser fram emot nästa säsong för jag tror att anfallaren kan bjuda på show även mot lagen i division 1”.

HERR – Marcus Knutsen, Morlanda GoIF
”Om det var en skänk från ovan när From kom till Orust så var det väl inget mot när Knutsen bestämde sig för att spela fotboll en halv säsong på Glimmaråsen? Gör över 50(!) mål i Morlandatröjan under en halv(!) säsong. Det var som coach Andreas Ramm sa till mig efter en match: – Det spelar ingen roll hur dåligt vi spelar när Knutsen var där framme. Det blev nästa ojämna lag.”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s