Gustav Kjellström lämnar Ödsmål – klar för IFK!

Han gjorde 17 mål i Ödsmålströjan 2015. Han gjorde 23 mål och vann hela skytteligan i division 4 i år. Men, nu blir det inga fler mål i den gröna tröjan på ett tag. Gustav Kjellström har bestämt sig för att lämna klubben. Ny klubbadress blir division 2-klubben IFK Uddevalla efter att anfallaren provspelat med bland andra SIF, Oddevold, Torslanda och ÖIS.

Ardi Thaqi och Mod Saengsri får nu huvudbry inför säsongen 2017. Bästa målskytten Gustav Kjellström, 23 mål i år, lämnar klubben för IFK Uddevalla.

Ardi Thaqi och Mod Saengsri får nu huvudbry inför säsongen 2017. Bästa målskytten Gustav Kjellström, 23 mål i år, lämnar klubben för IFK Uddevalla.

Vad kommer du bidra med i den blåvita tröjan?
– Jag har pratat en del med lagets tränare, Jörgen Ericsson, och han ser mig väl som en central spetsanfallare som ligger och hugger i djupet och inne i boxen, säger Kjellström innan ordet går över till anfallarens förra tränare, Ronny Fredriksson:

”Gustav kommer att lyckas bra i division 2 om han får förtroende av Jörgen och används på rätt sätt. Han har utvecklats enormt de sista två åren och kommer fortsätta att utvecklas när han nu får en försäsong tillsammans med division 2-spelare i ett högre tempo. Han är en härlig djupledslöpare, snabb, teknisk och med ett enormt skott. Det är grymt att han gjorde 23 mål och 18 assist i år. Dessutom är det en fantastisk kille som jag önskar all framgång”.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s