Lagkaptenen kastar sig av Morlandas återtåg – klar för Henån

Det blev bara en kort sväng i division 6 innan Morlanda knep andraplatsen, löste kvalet, och tog sig tillbaka till division 5. Men, en som väljer att inte följa med laget till derbyfemman är lagkapten Daniel Eriksson. Mittbacken har skrivit på för Henån och återvänder alltså till division 4-klubben.

Daniel Eriksson har bestämt sig för att lämna Morlanda GoIF. MIttbacken och lagkaptenen återvänder till Henån som han spelat för tidigare i karriären.

Daniel Eriksson har bestämt sig för att lämna Morlanda GoIF. MIttbacken och lagkaptenen återvänder till Henån som han spelat för tidigare i karriären.

Varför lämnar du?
– Jag vill testa på att spela division 4-fotboll igen. Sedan känner jag ju många i laget och tycker det ska bli roligt att spela med dem igen.

Henån ändrar ju sällan i en elva och Björn Åkerström och Mattias Söderberg sitter fast som betong på mittbacksplatserna. Kan du rubba dem?
– Jag vet inte hur mina chanser är att få spela men jag hoppas dem är goda. Det är ju många duktiga spelare i Henån och konkurrens på alla positioner så tränarna får några tuffa beslut, vilket är bra.

Derbyt mot Stala/Myckleby kommer locka hundratals åskådare. Hur ser du på matcherna?
– Derbyna mot lär bli riktigt roliga och prestigefyllda! Det är sådana matcher alla vill spela, avslutar Eriksson.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s