Trots provspel med Orust och SIF – stannar i Vallens IF

På en av Orust träningar under vintern så dök Sonnelie Magnusson upp. När man sedan tog en kik på SIF-gården tränade hon med SIF. Vallens försvarare, har under vintern provtränat med de två största rivalerna, men, hon väljer att stanna och spela i blått och vitt en säsong till.

Försvararen Sonnelie Magnusson provade vingarna hos både SIF och Orust under vintern men har valt att skriva på för ett år till med Vallen.

Försvararen Sonnelie Magnusson provade vingarna hos både SIF och Orust under vintern men har valt att skriva på för ett år till med Vallen.

Varför ville du prova vingarna?
– Jag tyckte mest att det var roligt att få frågan från andra klubbar, sedan hade jag ingen tanke från början att ens byta klubb, då jag trivs bra i Vallen. Jag har dock inte känt att jag kommit tillbaka till där jag vill vara efter skadan, inte hittat glädjen riktigt, därför kände jag att det kanske var dags att få en nystart på något annat ställe.

Märkte du stor skillnad?
Jag har faktiskt bara varit på en träning hos Orust. Varför det bara blev den berodde inte på att jag inte trivdes på något sätt, utan att jag inte känner mig redo för spel i divison 1 än. Det var dessutom en inomhusträning, så kan tyvärr inte jämföra klubbarna utifrån den träningen. Jag tycker det var jätteroligt att testa på att träna med ny klubb, då jag aldrig gjort det innan, och jag kände mig välkommen och trivdes bra på träningarna med Stenungsund.

Var det nära en övergång?
Ja,absolut. Det tog ganska lång tid innan jag bestämde mig för vart jag ville spela.

Vad är det som gör att du stannar?
Jag trivs väldigt bra med tränarna framförallt. Jag hade ju Jibban (Michael Jivby) som tränare redan som U-spelare, så vi har hängt ihop länge, och även Christer har jag haft sedan mitt första år som A-spelare. Vi vet var vi har varandra och vad vi kan ställa för krav på varandra. Detsamma gäller styrelsen. Jag har aldrig haft några som helst problem med klubben över huvudtaget under mina år här. Vi har dessutom ett bra lag, med duktiga spelare på varje position och även en bra lagsammanhållning. Det är väldigt sällan det uppstår några konflikter mellan spelarna. Det känns helt enkelt väldigt bra att spela i Vallen på alla olika sätt, avslutar Magnusson samtidigt som hon avslöjar sin önskeposition 2017:
– Jag är öppen för spel lite högre upp i plan i år…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s