Morlandas spelande tränare Simon Hermansson lämnar för spel i division 3

Som Fotbollsbloggen gick ut med i dagarna så har Morlandas herrlag lagts ner och klubben drog sig ur division 5. Vintern har varit svår för klubben och laget har tappat många spelare, speciellt under frimånaden. Andreas Ramm stack till Rosseröd. Daniel Eriksson till Henån. Anders Sandegård och Alexander Hallqvist gick tillsammans och kritade på för Hogstorp. Johan Högström, Viktor Fjälling och Victor Hedenskog spelar numera i Floda BoIF.

Nu har även Morlandas spelande tränare, Simon Hermansson, hittat en ny klubbadress. Målvakten har skrivit på för division 3-klubben IK Svane, mycket på grund av att han känner tränaren Mattias Pettersson-Pohl och den förra Morlandaspelaren Marcus Knutsen.

När Morlanda la ner sitt herrlag valde Simon Hermansson att söka ny klubbadress och han är nu klar för IK Svane.

När Morlanda la ner sitt herrlag valde Simon Hermansson att söka ny klubbadress och han är nu klar för IK Svane.

Först och främst, vad har du att säga om Morlandas nedläggning av herrlaget?
– Det är skittråkigt att Morlanda lägger ner sitt herrlag. Under mina fem år där ute så har det bara varit roligt, mycket tack vare alla personer runt laget som gjorde att vi spelare blev bortskämda och kände oss proffsiga så det är djupt beklagligt att herrlaget tvingas lägga ner. Dessutom är det synd att inte få bjuda den underbara publiken i Ellös på fotboll, för de har varit hur bra som helst!

Hur ser du på ditt nya äventyr?
– Det kommer att bli en ny utmaning med division 3, helt klart! Men, det känns väldigt stimulerande och roligt att köra igång med grabbarna i Svane. Det känns som om det är ganska jämnt mellan mig och den andra målvakten Daniel Eriksson om vem som ska ta förstaplatsen i målet. Försäsongen är lång så det är bara att köra på och ge 100% varje pass, så får vi se vem tränaren väljer i premiären, avslutar Hermansson.

Fotbollsbloggen STO vill passa på att rekommendera ett besök på Unisportstore.se. Ett fotbollsföretag med massor av fotbollsskor och matchtröjor som dessutom kan beställas med eget namn och nummer eller favoritspelarens namn och nummer. Följ länken och beställ med snabba leveranser och bra priser! www.unisportstore.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s