Fotbollsbloggen STO tippar: Division 2 norra Götaland

Ibland blir det inte som man tänkt sig.. Förra året tippade jag Stenungsunds IF att de skulle få det otroligt tufft i division 2. Men, laget överraskade och slutade fyra, en otrolig placering som jag tror överraskade både spelarna, föreningen…och mig. Och, när är jag tippar så fel…så väljer jag att upprepa fjolårets tips.

Det kommer vara på håret om SIF håller sig kvar i tvåan eller inte. Laget är svårslaget både på SIF-gården och Nösnäs och många lag kommer få problem här.

1.Vänersborgs FK
2.FC Trollhättan
3. Karlstads BK
4. Grebbestads IF
5. IFK Uddevalla
6. FBK Karlstad
7. Lidköpings FK
8. Vänersborgs IF
9.IK Gauthiod
10. Skoftebyns IF
11. Stenungsunds IF
Motivering: Philip Andersson stack till Svenshögen. Philip Hofvenström har problem med en axel. Victor Edvardsen spelar i IK Oddevold. Ebo Eduam har även han lämnat. In har förutom några intressanta osedda offensiva spelare även junisar från Ljungskile kommit, samt orutinerade spelare från Göteborgslag som inte spelat seniorfotboll. Visst, det är unga spännande spelare, men frågan är hur de hanterar matcher en otroligt tuff division 2-serie? Nja, håller Lundins mannar sig kvar i år, så är det en stor bedrift! En bedrift som jag givetvis håller alla tummar för. Nu drar det igång, och jag hoppas att laget skräller sig till en högre placering än vad jag tippat.
12. Nordvärmlands FF
13. Lerums IS
14. Vårgårda IK

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s