Fotbollsbloggen STO tippar: Division 1 norra Götaland

Vilken upplevelse för lilla Orust att få kliva in i Sveriges tredje högsta serie. Tänk OM laget skulle vinna serien. Då är man ett steg från Allsvenskan, känn på den! Men, där är vi nog tyvärr inte riktigt än. Och tyvärr blir det nog för tufft att ens hänga kvar, för STO-lagets bästa damlag.

Orust FC kommer få det tufft i ettan som nykomlingar och jag ser det som en stor bragd om laget skulle hänga kvar. Hoppas att denna tabell ger det röda laget en tändvätska!

1. QBIK
2.Lidköpings FK
3.Skövde KIK
4.IK Gauthiod
5.Råväsens IK
6.Örebro SK Söder
7.IFK Skoghall DF
8.Rynninge IK
9.IK Rössö
10.Töcksfors IF
11.Ämterviks FF
12.Orust FC
Motivering: Det tar emot att tippa laget sist, men det är en sådan enorm skillnad mellan division 1 och division 2. Lägg där till att laget knappt förstärkt, haft turbulens i klubben i och med Hagströms avhopp några veckor innan seriestart, plus att division 2 var sämre än någonsin i fjol. Vallen och SIF åkte ur ettan 2016. Det gör Orust 2017. Men, som ni ser så tippar jag Rössö långt ner i tabellen. Vilka ”derbyn” vi har att se fram emot! Där kan Orust absolut ta 6 poäng.

Annonser

2 reaktioner på ”Fotbollsbloggen STO tippar: Division 1 norra Götaland

  1. Tror att de kommer klara sig bättre än så.Men sen på på hösten när bottenlagen i serien värvar spelare från klubbar från högre serier,lr tjejer från utlandet för att klara sig kvar i serien.Då är det inte lätt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s