Fotbollsbloggen tippar: Division 2 nordvästra Götaland

Nya, heta division 2 ska bli otroligt intressant att följa. Dels för att vi har både SIF, Vallen och Tjörns DFF men också för att serien innehåller nytt motstånd jämfört med tidigare år. Lagen från Trollhättetrakten blir en tuff nöt för våra STO-lag men det måste samtidigt vara roligare att möta dem än till exempel Rössös B-lag. Nu kör vi!

Både SIF och Vallen kommer från division 1-spel 2016 och borde tillhöra toppen. Men, tvåan är tuffare än någonsin, med helt nytt motstånd för våra STO-lag.

1.Vänersborgs FK
2.Lödöse/Nygård IK
3.Skepplanda BTK
4.Vallens IF
Motivering: Lisa Lindqvist är skadad men när hon kommer tillbaka blir Vallen att räkna med. Har ett grundspel som räcker långt och kan hota topplagen i den här serien, om allt stämmer. Saknar en målvakt av kvalité. Därför slutar laget ”bara” 4:a.
5.Trollhättan FK/BOIS/Halvorstorp
6.Skoftebyns IF
7.Stenungsunds IF
Motivering: Vann förvisso båda mötena mot Vallen i fjol och är ett stabilt division 2-lag. Men, var är spetsen? Så här såg skytteligan ut i fjol: Emma Röös 13 mål, Josefine Jakobson 2, Evelina Persson 2, Magdalena Cruz Aliaga 2. Nu har Röös och Jakobson lämnat…
8.Bullarens GoIF
9. Herrestads AIF
10.Åsebro/Brålanda
11.Tjörns DFF
Motivering: Frågan är om laget kommer till start i år. Och om dem gör det, kommer de lyckas få ihop 11 tjejer till varje match. En sak är i vilket säkert. Det kommer bli tufft i år. Laget förlorade med 1-9 mot Hertzöga förra helgen och har tappat systrarna Larsson inför säsongen. Lägg där till att Wilma Pettersson är långtidsskadad. Bye Bye division 2.
12.Smögens IF

Annonser

2 reaktioner på ”Fotbollsbloggen tippar: Division 2 nordvästra Götaland

  1. Jag ser ett nytt å hungrigt Stenungsunds lag.Ett par nya,och sen tjejer från i fjol som har kommit igång på riktigt.Får de bara lugnet och en stabilitet i spelsystemet,som de inte fick i fjol,så!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s