Drömstart för Gustav Kjellström – tvåmålsskytt i premiären

Var skulle Ödsmåls superforward Gustav Kjellström hamna efter förra säsongen? SIF? ÖIS? Nej, det slutade med att han skrev på för IFK Uddevalla. Det är något som IFK-fansen tackar och bockar för efter premiären i division 2, mot en av seriens favoriter, Vänersborgs FK.

Gustav Kjellström kunde inte drömma om en bättre premiär i division 2. Anfallaren gjorde två mål mot Vänersborgs FK för sitt IFK Uddevalla.

Du gör två mål och ni vinner matchen med 3-1. Hur kände du efter slutsignalen?
– Det var den häftigaste upplevelsen i min karriär! Jag har varit nervös innan, men detta var speciellt. Jag skakade i hela kroppen. Under hela dagen intalade jag faktiskt mig själv att jag skulle göra två mål men sedan hur mycket jag trodde på kanske inte var så övertygande. Jag visste att vi var tvungna att kämpa för segern men alla verkade taggade och uppvärmningen kändes bra. Så det var riktigt skönt att både målen och segern kom efter att domaren blåst av matchen. Jag kunde faktiskt inte drömma om en bättre start på mitt division 2-äventyr!

Fattar du vilka höga förväntningar folk har på dig inför fortsättningen?
– Då får dem ha det. Jag gillar den lilla pressen på mig själv. Jag tror jag mår bra av det. Jag får självförtroende.

Hur långt kan ni gå i år?
– Vi kan gå hur långt som helst om vi kan hålla oss borta från skador och fortsätta ha den goa sammanhållningen vi har i laget.

Ödsmåls premiär är i påsk. Hur mycket kommer du följa dem i år?
– Jag kommer att vara där på alla matcher jag kan se. Det är mina vänner som jag stöttar till 100 procent. Vill dem ha hjälp med att fylla på vatten så kommer jag att göra det med, avslutar Kjellström.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s