Fotbollsbloggen STO tippar: Division 4 Bohuslän/dal

Nu har vi kommit till den mest svårtippade serien av alla. En härlig fyra i år med flera STO-lag och där Dalslandslagen bara blir bättre och bättre. En sak är i alla fall säker. Inget av dessa lag i division 4 har upp i division 3 att göra. Inte ens min vinnare, Melleruds IF.

Gabriel Tartagni och hans Stala/Myckleby kan få ett tufft år som nykomlingar i division 4.

1.Melleruds IF
2.Högsäter GF
3.Ödsmåls IK
Motivering: Laget är otroligt hypat i år och är det någon gång ÖIK ska upp i division 3 så är det nu. Laget har ett bra grundspel och kommer trilla boll fint i matcherna. Men, någon topp 2-placering blir det inte.

4.Herrestads AIF
5.Henåns IF
Motivering: Ett helt okej division 4-gäng när alla är med och har sett urstarka ut på försäsongen. Se bara på 8-1 mot Stala/Myckleby i DM. En sjätteplats är laget troligtvis nöjda med som nykomlingar.
 Ett krigargäng som alltid är tunga att möta. Kommer inte förlora någon match med stora siffror i år.
6.Eds FF
7.Stala/Myckleby
Motivering: Vad är det egentligen frågan om? 1-8 mot Henån. 0-7 mot Trollhättan. 0-6 mot Kode. Det är inga smickrande försäsongssiffror för Vennström/Tartagni som inte fått det att fungera ännu. Malesic/Larsson/Bergström kommer växa när serien startar men får nöja sig med en sjunde plats. Blickar man tillbaka så har jag faktiskt för mig att laget förlorade med 2-9 mot Ödsmål och 0-9 mot Uddevalla på försäsongen 2016. Det slutade med silver i division 5. Verkar inte vara något försäsongslag…

8.Kungshamns IF
9.IF Viken
10.Munkedals IF
11.Vallens IF
Motivering: Har gjort helt okej resultat i träningsmatcherna men är oerhört tunna och oerfarna. Laget kommer lita mycket på Hampus Andersson och det krävs minst 15 mål från anfallaren för att unga Vallen ska hänga kvar. Om ens det räcker…

12.Färgelanda IF

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s