Fotbollsbloggen STO tippar: Division 5 Bohuslän

Ännu en svårtippad serie och ännu en division med flera STO-lag! Gilleby/Valla/Skärhamn/Rönnäng ska alla slåss om en bra placering och nedan ser ni var jag tror lagen hamnar, med motivering givetvis!

Robin Olofsson och hans Valla kan skrälla i år, om alla håller sig hela.

1.Lysekils AIK
2.Skärhamns IK
Motivering:
Flera av spelarna har rutin från högre divisioner och laget kommer bli svårslaget hemma på ”Röa”. Har en bra ung kärntrupp med flera som har många års seniorspel i ryggen. Saknar dock en stor målskytt för att knipa förstaplatsen framför LAIK. För inte kan väl någon av Kristiansson/Stenberg göra 20 mål i år?
3.Gilleby IF
Motivering:
Har kanske femmans vassaste offensiv med Blanck/Stengårds/Jansson men bakåt hittar man brister. Har nog som målsättning att kanske ta hem serien men då krävs det att laget håller tätt, för framåt kommer målen sitta.
4.Stångenäs AIS
5.IFK Valla
Motivering: En femteplacering istället för att kämpa för sin existens. Det stavas JFK. Att laget fått in Jonathan Fagher Karlsson betyder mycket för Olofssons Valla och en riktig striker var vad laget saknade i fjol. Vallas tungsprungna backlinje kommer få problem med kvicka anfallare och då gäller det att firma Meyer/JFK levererar.
6.Grebbestad B
7.IFK Lane
8.Rosseröds IK
9.Rönnängs FF
Motivering:
Detta kommer inte coach Vigan Berbatovci gilla och jag är säker på att han tror mer om sitt kära Rönnäng. Men, oavsett den katastrofala mattan på Tuveslätt där laget är svårslaget så kommer denna tunna trupp inte hålla i femman. Det gick bra att i sexan men mot lag som Lysekil, Stångenäs, Gilleby och Grebbestad så kommer laget få problem. Möjligtvis kan viljan fixa segrar i prestigematcherna mot Valla och Skärhamn.
10.Hamburgsunds IF
11.Svarteborgs FK
12.Groheds IF

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s