Vad hände i STO-fotbollen – vecka 2

En ny fantastisk lokal fotbollshelg är över och mycket har hänt! Jag har tagit ur trillingnötterna ur Aladdinasken och hittat följande från helgen som var:

Veckans ”serieledare”:
Jag kan inte förstå det ännu. Och frågan är om Vennström/Tartagni ber om ursäkt för den här inledningen av årets seriespel? Stala/Myckleby leder alltså division 4 och spelar just nu division 3-fotboll 2018! Laget har två raka segrar som nykomlingar i divison 4 och trots att skyttekungen Angelo Malesic var borta gör laget 6(!) mål mot Herrestad. Hur långt ska egentligen det här räcka?

Veckans ”hjälte”:
Det är inget snack. Division 6 södra kommer handla om två lag. Diaspora och Svenshögen. I helgen möttes dem i premiären och det bästa av allt: Oilers har fortfarande allt i egna händer. Laget lyckas få med sig en pinne trots stor dominans från Uddevallagänget. Stor hjälte: Andreas Petersson. Målvakten räddade straffen som kunde och förmodligen skulle gett Diaspora 3 poäng. Viktigt!

Veckans ”Sluta! Det är inte värt det..”
Jag var rädd att det skulle bli så här. Division 2 för damer är i år hundra gånger bättre än tidigare säsonger och stackars Tjörns DFF har två raka förluster. 0-10 och nu 0-8. Jag vill inte veta var detta ska sluta. Ingen mår bra av sådana här förluster och frågan är om det inte är dags att kasta in handduken snart.

Veckans ”lirare”:
Marcus Johansson i Henåns IF verkar vara bättre än någonsin. Trollar, briljerar, målar och sliter. Har varit en av Henåns bästa spelare i de två första matcherna och mot Vallen var han outstanding. En stor bidragande orsak till att HIF vänder matchen och att laget nu är obesegrat i två raka matcher.

En oavgjord och en seger. Orust FC har inlett division 1 strålande och jag rekommenderar ALLA att ta sig till Varekil/Tegneby och se laget i år.

Veckans ”skämskudde”:
Den står jag för. Att tippa er som sist i division 1. Att skriva saker som att ni inte kommer ta många poäng och att det kan komma att bli förnedringsfotboll var bedrövligt av mig. Orust damer. Ni slutar aldrig att förvåna. Ni ligger just tvåa i division 1 och inget lag verkar skrämma er. Ni kör över Rynninge och ni är just nu DET laget jag följer mest intensivt av alla våra STO-lag. STRÄCK PÅ ER! Ni är grymma! Visa inte respekt för något lag i division 1 så kan detta bli ett fantastiskt år.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s