Bara en månad efter seriestart – Kjellström återvänder till Ödsmål!

Ödsmåls IK ligger efter bara några omgångar i toppskiktet av division 4 och nu förstärkts laget..enormt! Gustav Kjellström har bestämt sig för att lämna IFK Uddevalla och återvänder omgående till ÖIK.

Gustav Kjellström har bestämt sig för att lämna IFK Uddevalla och återvänder till Ödsmål.

– Det handlar inte om att jag inte har trivts eller något, utan det är all den tiden som går åt att bara jobba och sedan spela fotboll. Jag hinner inte med något annat än det. Jag har inte haft samma dragningskraft till fotbollen på slutet och så vill jag inte känna. Jag vet att jag älskar att spela fotboll och därför var detta alternativet det bästa för mig! Jag får spela fotboll, ha kul med alla mina kompisar och samtidigt hinna med att göra andra saker också.

Ardi Thaqi, spelande tränare i ÖIK, är givetvis nöjd med förstärkningen till anfallet:
Det kommer betyda en hel del för laget, både på och utanför planen. En riktigt bra kille och en vinnarskalle som har ett stort hjärta för klubben och laget. Hans kvalité vet ju redan alla då han var skytteligavinnare från fjolåret. Jag svettas bara jag tänker på hur tufft det kommer vara att ta ut laget tills på lördag. Vi hade kunnat ha två A-lag i toppen av division 4.

Annonser

En reaktion på ”Bara en månad efter seriestart – Kjellström återvänder till Ödsmål!

  1. Ping: Lokaltidningen STO » Skyttekung återvänder till laget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s