Skadeeländet fortsätter för Kallberg: ”Har så mycket i mig som vill ut”

Eric Kallberg fick en bra start i IK Oddevold när han lämnade Gilleby 2013. Men, sedan började skadorna komma. En efter en. Och inte är det bättre nu. För Fotbollsbloggen STO berättar mittfältaren om senaste bakslaget. Ett bakslag som får honom att fundera om han ska avbryta satsningen och återvända till moderklubben.

Eric Kallberg har kört sin rehab efter korsbandsskadan bra men nu är det nya problem i knät för Gillebyfostrade mittfältaren. (Bild:Susann Sannefjäll).

Vad händer Eric?
– Just nu är det skit! Jag har varit med nu i början på matcherna och tränat på men mitt knä svullnar upp väldigt ofta. Så jag kommer göra en titthålsoperation och det tar en månad efter jag varit där inne och filat bort lite brosk. De ligger brosk i knät på fel plats som gör att dem skaver på leder och senor som i sin tur gör att jag får ledvätska som gör att knät svullnar.

Har tankarna funnits att avbryta satsningen och starta om i Gilleby? Har du mycket kontakt med klubben?
– Någon gång tänker man ju så. Gilleby har ett spännande lag och spelar bra fotboll, en bra tränare och jag har mycket polare där. Jag har precis brutit med tjejen i Göteborg så bor just nu hemma på ön innan de bär av till Stenungsund. Skulle det skita sig efter operationen kan det möjligtvis bli ett break i något år från satsningen men om operationen blir lyckad och det känns bra efter så kör jag på för jag har så mycket i mig som behöver komma ut.
I bästa fall, om 2-3 år, vad gör du då?
– Om allt går som det ska med knät och jag får spela fotboll konstant i två-tre år så kommer jag spela högre upp än division 1, konstaterar Kallberg.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s