Fotbollsbloggen listar: Helgens HETASTE matcher

Äntligen är helgen här och den är givetvis fullspäckad med lokala matcher. Men, tre av dem slår något större än de andra och jag rekommenderar att ni tar ett besök på en av följande drabbningar:

SIF har en härlig utmaning framför sig när serieledarna Karlstad BK kommer på besök.

1. Stenungsunds IF-Karlstad BK Nösnäsvallen Lördag 16.00
SIF tar emot tvåans största favorit till seriesegern innan säsongen och det är också KBK som leder serien efter 6 omgångar. Laget är obesegrat och det blir en härlig utmaning för de röda bröderna som med en seger inte bara bryter Karlstads trend utan även en chans till att skaffa sig ett bra utgångsläge i toppen av division 2.

2. Stala/Myckleby-Melleruds IF Ängevi 14.00
..och på tal om favoriter och serieledare. En riktig 6-poängsmatch för Tartagni/Vennströms mannar som möter ett Mellerud som går som tåget. Leder serien med 5 segrar på 5 matcher. Men, skulle Orustkombinationen vinna…så är man uppe på samma poäng som MIF. Denna matchen FÅR inte Stala/Myckleby förlora om de ska hänga med i toppen av fyran.

3. Orust FC-Örebro SK Söder Tavlebordsvallen 15.00
Efter att ha inlett säsongen bra så har Orust nu på de tre senaste matcherna förlorat samtliga och samtidigt släppt in 10 mål bakåt. Nu kommer dock en bra chans att bryta denna negativa trend då ÖSK Söder kommer på besök. Motståndarna ligger sist, har 1 inspelad poäng och har släppt in 15 mål bakåt. Här hoppas vi givetvis Nilsen/From har lekstuga i en match där chansen finns att haka av sig bottenlagen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s