Irvina Bajramovic blir Stala IF:s första landslagsspelare genom tiderna

Efter att ha varit stor stjärna i både Gilleby/Stala och IK Rössö så hamnade Irvina Bajramovic i allsvenska Göteborgs FC. Men, inte nog med det. Nu är hon dessutom uttagen till det bosniska landslaget. Anfallaren ska spela två träningsmatcher mot Kroatien och sedan måste hon ta ett beslut. Bosniens landslag, eller Sveriges?

Med näsa för mål. Irvina Bajramovic ser fram emot landskamperna mot Kroatien innan det i höst är dags att ta ett viktigt beslut.

– Det är ju VM kval nu till hösten där Bosnien har Kazakstan, England, Ryssland och Wales i sin grupp. Efter det måste jag ta ett beslut, om det blir aktuellt.

 Hur mycket ser du fram emot matcherna mot Kroatien?
– Jag ser så klart jättemycket fram emot matcherna, ska bli jättekul! Ska även bli kul att få känna på den riktiga juggementaliteten, fortsätter Irvina med ett skratt.
Hur bra koll har du på landslaget som du nu ska representera?
– Det jag vet om landslaget är att det har funnits ett bra tag och har all potential till att kunna bli ett etablerat landslag i framtiden med rätt jobb och förutsättningar. Man har de senaste åren börjat leta spelare ute i flera europeiska klubbar så det man kan säga om landslaget är att det är under uppbyggnad. De vinner de matcher som de ska vinna och står ändå upp bra mot länder som Sverige och England trots att det skiljer i nivå. Men ett landslag under uppbyggnad.
Sist men inte minst, jag måste ju fråga. IK Rössö mötte ju Orust FC i division 1 för ett par veckor sedan (1-0). Vilka höll du på?
– Ha ha! Jag hejade på båda lagen! Man vill ju såklart att det ska gå så bra som möjligt för både Rössö och Orust.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s