Inför mötet med division 1-klubben i DM: ”Skrällchans finns”

På onsdagskvällen står Ödsmåls IK för en stor (omöjlig?!) uppgift när laget gästas av division 1-klubben IK Oddevold. Det är kvartsfinal i DM och är det någon gång ÖIK ska kunna rå på Uddevallalaget så är det nu. Som obesegrad serieledare i division 4.

Ödsmåls ena tränare Mod Saengsri tror att skrällchans finns när laget gästas av IK Oddevold i DM.

Tränaren Mod Saengsri räknar med att det kommer bli mycket spel på egen planhalva.
Jag kan tänka mig att vi blir tillbakapressade men vi jobbar med tålamod i vårt spel och att vi ska våga spela oss ur svåra lägen utan att bli för naiva. Ingen kommer ihåg en fegis.

Hur mycket satsar ni på DM?
– Vi har funderat och nu när vi är serieledare så tänker vi satsa på serien och lufta truppen en aning mot Oddevold då vi har en bred trupp och vi vill vila några nyckelspelare. Vi vet att det är ett division 1-lag som har varit i toppen och de har några spelare här från STO så det är väldigt kul. Vi vet inte om dem kommer ställa upp med sitt bästa lag men jag antar att dem förmodligen kommer låta juniorer spela och lufta lite på truppen då kvalitéerna på spelarna är lite mer jämnare hos dem.

Hur blir matchen?
Vi har i år kört på samma taktik som första seriematchen och vi anpassar oss inte efter motståndarna. Vi tror på det vi gör och tänker inte ändra på något alls då alla i truppen är vana vid detta spelsättet och detta är vad vi kan. Börjar vi lägga fokus på vilka vi möter så förlorar vi vårt spel.

Kan ni skrälla?
– Det tror jag verkligen att vi kan! Kan Portugal vinna Eurovision så kan vi vinna mot Oddevold! Det kommer bli en rolig match så jag hoppas vi kan locka till oss lite publik. Min magkänsla säger dock att Oddevold tar hem det men att skrällchans finns. Det kommer bli en intressant match för både oss och publiken och det kommer säkert dyka upp lite små finesser under matchen som det alltid gör när Ödsmål lirar, avslutar Saengsri.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s