Nästa anfallare på SIF:s önskelista: Rasmus Haraldsson, Kode IF

Under de matcher jag sett med Kode IF så har Rasmus Haraldsson varit ett utropstecken i klubbens anfall. Och Stenungsunds tränare William Lundin har gått ut med öppet med vad laget saknar: Ja, just en anfallare. Om det blir Rasmus Haraldsson eller inte är dock en gåta, men det blir nog troligtvis först efter säsongen isåfall.

Rasmus Haraldsson har varit Kodes bästa spelare i flera säsonger. Nu är SIF ute efter hans signatur.

Hur mycket kontakt har du haft med SIF?
Jag har enbart haft lite sporadisk kontakt med SIF. Då det varit olika personer och tränare runt deras herrtrupp på sistone så har diskussionen inte tagit sig längre. Vi hördes för ett par veckor sedan och kollade av läget hur det såg ut inför sommaren/hösten samt pratade lite allmänt om framtiden. Hittills har jag inte vart med på någon träning med laget men de är en av sakerna vi försökt planera in.

Hur sugen är du?
Jag har varit ganska säker ett tag på att jag kommer vilja testa på spel i en ny klubb. Stenungsund är en förening som jag kommer känna på men det finns även flera som jag hoppas kunna träffa och därifrån överväga alternativen. Det blir dock inget klubbyte kommer innan säsongen är färdigspelad.

Är division 2 annars en rimlig nivå för dig? (Kode spelar i division 4 Göteborg)
Utbudet av division 1 och 2-klubbar är väldigt bra i området och det är där någonstans jag tänker mig.Däremellan så är inte divisionstillhörigheten den avgörande faktorn utan jag letar efter en förening där jag kommer kunna få speltid samt fortsätta utveckla dem kvalitéer jag har, avslutar Haraldsson.

 

Detta inlägg sponsrades av Tjörns Sparbank.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s