Tungt avbräckt för SIF – Cruz Aliaga bröt vadbenet

Det hann bara gå några minuter i matchen mot Åsebro/Brålanda innan olyckan var framme för SIF:s Magdalena Cruz Aliaga. Den lilla teknikern halkade och landade så illa att vadbenet gick av.

”Vadbenet är av på två ställen”, konstaterade Magdalena Cruz Aliaga efter att ha halkat mot Åsebro/Brålanda.

Vad var det som hände?
– Jag spelade fem minuter av matchen och halkade utan att någon var i närheten. Jag märkte direkt efter att jag halkat att något var fel eftersom jag hörde att något gick av så Henke (Henric Lygnerdahl) tog hand om mig. Ingen trodde riktigt på att något var av så jag fick vänta tills matchen var slut för att åka in till sjukhuset. Det gjorde väldigt ont!

Vad sa läkaren?
– Att vadbenet var av på två ställen. Jag gjorde röntgen direkt när jag kom men det tog minst fem timmar för dem att säga att det var brutet. Jag ska tillbaka imorgon på operation förmodligen för det kan vara något som hänt med ledbandet. Jag är väldigt knäckt men hoppas vara tillbaka på planen så snart som möjligt, avslutar Cruz Aliaga.

 

Detta inlägg sponsrades av Lecharl.com 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s