Efter ett halvårs uppehåll – Nu har Morlanda ett seniorlag igen!

Det var i mitten av februari som klubben var tvungna att ta beslutet. Spelarbristen tvingade Morlanda GoIF att lägga ner seniorverksamheten och i princip hela truppen lämnade för spel i andra klubbar. Men, nu har laget återuppstått och i höst har klubben anmält ett lag till division 7:s fortsättningsserie där de sämsta lagen från den norra och södra sjuan gör upp om seriesegern som i princip bara innebär ära.

Morlanda gick upp i division 5 2016 men tvingades lägga ner på grund av spelarbrist. Nu har klubben anmält ett lag till seriespel igen.

Kelly Relfsson, du är en av få som är kvar från A-truppen och kommer agera ”spelande tränare” tills vidare. Hur känns allt detta?
– Bra! Morlanda ska ha ett seniorlag i seriespel. Så är det bara. Vi hoppas nu att vi kan hitta en tränare eller lagledare tills det drar igång i mitten av augusti.

Vad är det för spelare i truppen, och hur stor är den?
– Vi har en väldigt ung trupp på drygt 20 spelare där de flesta är födda 1998 till 2001. Vi kommer inte att rycka i några spelare utan vi kommer att börja med det här unga gänget och sedan krydda med spelare som vill spela. Vi kommer inte ligga på spelare som är aktiva i andra klubbar mitt i säsongen.

Vad hoppas du på inför nästa säsong?
– Som jag sa så vill vi att Morlanda ska ha ett seniorlag i seriespel. Klubben ska aldrig behöva stå utan herrlag, avslutar Relfsson.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s