Valla förstärker – Ödsmåls före detta målkung KLAR!

Med 43 mål på 12 matcher och en superduo i Vallas anfall (Meyer/Fhager-Karlsson) så kan man inte tro att Valla behöver förstärkning offensivt. Men, i sommar har klubben kryddat truppen rejält. In kommer Ödsmåls före detta skyttekung, Filp Bergholtz, senast i division 3-klubben IK Virgo. Dessutom återvänder Christopher Nilsson från Ödsmåls IK.

Filip Bergholtz ansluter efter sommaren till IFK Valla och kommer förstärka klubbens anfall i jakten på en division 4-plats.

Varför valde du att skriva på för IFK Valla?
– Jag har pratat länge med Robin (Olofsson, tränare i Valla) om att någon gång spela för honom och Valla och nu kändes det rätt. Det ska bli riktigt kul att få lira i hans lag. Jag har varit skadad större delen av våren så det har knappt blivit något spel alls. Men, nu är jag fit och kan börja träna för fullt igen så jag skall vara i form till serien drar igång igen.

Räknar du med att ta en plats i Vallas anfall?
Jag räknar väl inte med att ta en plats, men jag skall göra mitt allra bästa för att ta en av anfallsplatserna. Sedan är det upp till tränaren vad han känner är bäst för laget.

Var det nära att du istället återvände till Ödsmål?
Jag har inte haft någon direkt kontakt med Ödsmål utan jag har haft kontakt med Robin en längre tid och det har känts väldigt spännande och roligt att få spela med honom och Valla. Så, det var ett enkelt val att ansluta till Valla, säger Bergholtz.

Robin Olofsson, säger så här om sin nya anfallare och konkurrenssituationen i laget:
Filip är en väldigt enkel person och kommer inte ha några som helst problem att komma in bra i laget. Som spelare så är han en stor, stark, snabb och en sylvass avslutare! Så självklart skall Filip användas som anfallare. Jag ser bara konkurrensen som positiv och det kommer inte bli något problem. Det är alltid någon spelare borta både offensivt och defensivt och när alla är tillgängliga så finns det eventuella möjligheter att ändra om i formation för att kunna få ut max av truppen”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s