Vallens anfallsess närmar sig comeback efter mystisk skada

Vallens IF har klarat sig utan sin stora stjärna Lisa Lindqvist i princip hela våren. Men, nu börjar hon närma sig comeback efter den märkliga skada hon haft. Fotbollsbloggen kontaktade anfallaren som själv får berätta vad och var problemet sitter.
– Jag har fått svar på den MR som jag gjorde i fredags och jag fick det bästa beskedet som gick att få! Man såg ingenting så antingen har det varit en stressfraktur som läkt ut eller så har det varit ett blåmärke/blödning under benhinnan där alla smärtreceptorer finns. Det kan man få av sparkar mot smalbenet men hon kunde inte förklara varför jag har en knöl på smalbenet.

Lisa Lindqvist hoppas nu att hon ska närma sig comeback i den blåa tröjan efter den knepiga skada hon ådragit sig.

Och vad händer nu?
– Jag ska börja trappa upp väldigt långsamt och om det kommer tillbaka höra av mig så får man gå vidare. Med väldigt långsamt menade hon på att börja springa tio meter och sen gå. Jag har varit ute och sprungit 15 minuter på grus och det kändes okej.

Hur började allt detta?
– Jag har haft ont i smalbenet och benet svullnade upp mitt på benet ju mer jag tränade. Har röntgat två gånger men det har inte visat något och ingen fattar något. Det är lurigt… Nu hoppas jag att det ska gå åt rätt håll framöver, säger Lindqvist.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s