Vallens mittback vill fira i fredagens derbyfight mot SIF

Vårens möte mellan SIF och Vallen slutade med Vallenseger, 1-2, sedan Jenny Strandberg avgjort i den andra halvleken. På fredag möts lagen igen och Vallens mittback, Amanda Rees Fager, tror på ytterligare en seger om laget från Stora Höga sköter sina kort rätt: – Gör vi vad vi ska och har huvudet på plats så hoppas jag att det är vi som får fira!

På fredag möter Vallen Stenungsunds IF hemma på IP. Då hoppas Amanda Rees-Fager givetvis på seger.

Hur speciell är den här matchen jämfört med andra matcher?
Klart att det alltid är speciellt att möta SIF och att stämningen i omklädningsrummet skiljer sig lite från andra matcher. Men det är viktigt att tänka att varje match kräver samma laddning och fokus, vare sig det är SIF eller Herrestad vi möter. Inga förändringar för att det är derby. Men självklart pratas det om det, och vi är taggade!

Vad får vi se för typ av derby?
Det blir ju sällan några skönspelade matcher när vi möts men förhoppningsvis kan det blir ändring på det nu. Men överlag hoppas jag att det kommer bli en intensiv match där det märks att två taggade lag vill vinna.

Hur ska ni fira vid eventuell seger?
Det blir ett gott snack i omklädningsrummet och sedan får vi ju med oss en go seger i bagaget.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s