16(!) raka matcher utan förlust – Ödsmål ångar på i fyran

Att Ödsmål var en av favoriterna till att ta hem division 4 visste vi innan säsongen. Men, att de skulle spela 16 raka matcher utan att förlora en enda en, det trodde nog ingen. Men, trots att laget har denna fantastiska svit bakom sig så leder inte laget fyran, och om några veckor gästar serieledarna Mellerud Ödsmåls IP. Men, det är ingen match spelande tränaren Ardi Thaqi funderar på:Vi försöker bara fokusera på näst kommande match, så just nu ligger all fokus på en svår bortamatch mot Viken.

Ardi Thaqi njuter som Ödsmålstränare men tar som många andra ”en match i taget”.

Hoppet är långt till Stala/Myckleby som ligger trea. Är det skönt att det blir ”minst” kval till division 3?
Det är inte helt klart än men vi ligger bra till för det och det känns jävligt skönt.

Du gjorde ju en resa med Stenungsunds IF i seriesystemet. Kan du jämföra dagens Ödsmål med det SIF?
– Jag var med när vi gick upp från division 3 till division 2 och rent fotbollsmässigt så har vi ett mer fotbollsskickligt lag nu. Ett lag som försöker spela en rolig fotboll där vi har mycket boll. Skillnaden mot SIF var kanske att vi där var mer av en maskin och samt väldigt effektiva. Men, vi kanske inte spelade den roligaste fotbollen. Låg mer rätt och straffade motståndarna med kontringar.

Om ni nu går upp i division 3. Vad behöver ni bredda truppen med?
Egentligen hade vi inte behövt beredda med så mycket för detta laget hade klarat sig fint i trean. Men, det hade inte varit fel om spelare som spelat högre upp hade kommit. Ja, Gzim och Imer ni hörde mig! Då är det dags att hjälpa en broder.

Är du orolig för Ödsmåls framtid, om ni inte tar steget nu?
– Ödsmål kommer vara det mest eftertraktade att spela i. Det jag hade varit orolig för är att vi hade behövts prioriteras mer i klubben. Vi hade behövt ett eget omklädningsrum, en konstgräsplan, mer sponsorer som hjälper oss och kanske några fler lagledare etc. ”Lappen” och Stefan (Lindqvist) lägger ner mycket tid på oss i A-laget och dem hade behövt avlastning om vi går upp, konstaterar Thaqi.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s