Melleruds IF vill sänka Ödsmåls IK på bortaplan

På söndag 16.00 sparkas årets häftigaste match i STO-fotbollen igång. ”Finalen” i division 4 mellan Ödsmåls IK och Melleruds IF. Toppmötet väntas dra storpublik och där vinnaren troligtvis spelar division 3-fotboll 2018.

Andreas Lindqvist och hans Ödsmål ställs inför en tuff uppgift på söndag när serieledarna kommer på besök.

Mellerud 17 15 1 1 +38 46
Ödsmåls IK 17 14 3 0 +37 45

Som ni ser är det galet jämnt i toppen och Fotbollsbloggen kontaktade tre personer i Mellerud som har en viktig roll i laget, för att höra vad dem tror om matchen:

Kapten Sebastian Hedlund, anfallare med 14 mål i år
”Ödsmål är ett jämnt och bra lag. Stabila och farliga framåt med ett bra passningsspel och starka på mitten. När vi möttes i våras så hade vi spelare skadade och borta men nu är vi igång med hela laget. Det visade vi senaste mot Stala/Myckleby då vi ledde med 5-0 i paus. Vi leder serien och den ledningen tänker vi hålla säsongen ut. Det kommer vi visa på söndag”.

Albin Broberg, leder skytteligan i division 4 med 22 mål
”Jag har faktiskt inte någon jättekoll på Ödsmål men i och med att de hänger med oss i toppen så måste man ju säga att det är ett bra lag. Att Ödsmål klättrar upp till division 3 är inte alls omöjligt med tanke på att tvåan kvalar. Men, förstaplatsen känns som att vi kommer behålla hela vägen in”.

Melleruds tränare, Peter Jonasson
”Ödsmål gör ju precis som oss en fantastisk säsong och de poängen som vi båda spelat ihop hittills brukar ju räcka till att vinna en serie. Det som möjligen kan tala för Ödsmål är att de har lite mer erfarna spelare. Vi har ju en snittålder i truppen på 19 år och det är det som gör att vi kommer vinna serien. Ungdomlig entusiasm och viljan att vinna fotbollsmatcher”.

Detta inlägg sponsras av Tjörns Sparbank

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s