Silly season rivstartar – Felicia Sköld lämnar Orust FC

Ni Orustanhängare kan vara lugna. Det är inte fotboll det handlar om. Felicia Sköld lämnar visserligen Orust FC, men det handlar om futsal. Sköld, som spelar yttermittfältare i Orust FC kommer under vintersäsongen att spela i Sveriges nyaste och mest spännande futsallag, IFK Uddevalla. Klubben som på herrsidan är regerande svenska mästare.

Felicia Sköld kommer inte spela cuper med Orust i vinter. Hon satsar nämligen på seriespel i futsal med IFK Uddevalla.

Hur kommer detta sig?
– Det var på grund av min kompis som jag till slut gick på provträningen och det slutade ju ganska bra. Jag tycker att futsal är roligt men sedan ser jag det också som en chans att utveckla min teknik och tempot.

Vad tror du om dina chanser att få spela?
– Det är jättesvårt att säga då hela laget är otroligt spelskickliga och bra futsalspelare. Men kommer jag upp i min standard och får ut allt av mina egenskaper så tror jag att jag kommer att få spela en hel del. Med tanke på att laget är nystartat så fokuseras det mycket på att spela ihop oss men jag hoppas vi kan komma så långt som möjligt.

Kommer du sakna Orusttjejerna?
– Det kommer jag såklart men finns ju chans att man kommer och hälsar på på de träningar jag kan ändå, avslutar Sköld.

Med i IFK:s trupp under säsongen 17/18 är även Vallens fotbollsmålvakt Linn Johansson.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s