Sara Lintunen slutar som tränare för Stenungsunds damlag

Precis innan säsongen kastades Sara Lintunen in i hetluften när Thomas Danielsson sa upp sig som tränare i SIF på grund av ryggproblem. Tillsammans med Marianne Mellesdal tog Lintunen över laget som slutade femma i division 2. Men, nu väljer Lintunen att tacka för sig och klubben får ge sig ut på jakt efter en ny tränare.

Stenungsunds IF är på jakt efter en ny tränare efter att Sara Lintunen valt att hoppa av sitt uppdrag.

Kan du förklara varför det bara blev ett år som huvudtränare?
– Jag vill testa något nytt och få ny energi. Jag har ambitioner inom fotbollen och vill utvecklas och då känner jag att detta är rätt beslut. Vi får se vilken roll som passar mig och vad som händer, jag är ju trots allt rätt grön i min tränarroll.

Hur ser du tillbaka på året?
– Det har varit kul och vi har varit som en familj i laget. Vi har roligt ihop och kämpar verkligen ihop som ett lag. Sedan ger det ju effekter med ett tränarbyte så nära seriestart. Flera beslut måste fattas på kort tid och i efterhand gäller det att sätta sig ner och se vad som gick bra och vad som gick mindre bra. Jag tog över med Marianne som sedan fick barn och då fick man dra ett väldigt stort lass.

Vill du träna ett nytt lag 2018?
– Jag är öppen för förslag och har lite trådar ute. Kommer det ett förslag och det känns rätt så är det klart att det kan bli intressant, avslutar Lintunen.

Detta inlägg sponsrades av Kungsviken Byggnads.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s