Henåns mittfältstalang närmar sig division 1-klubb

Jag skrev om henne i mars detta året. Det handlar om Jennifer Davidsson i Henåns IF. Den gången försäsongstränade mittfältaren med IK Rössö, samtidigt som hon tränade med sitt Henån ( LÄS: Framtidslöfte provspelar med IK Rössö ). Nu närmar sig Henåns bästa spelare i år, en övergång. Niklas Christensson, tränare i IK Rössö, tycker det är hög tid att skriva på papperet och skriva ”Division 1-spelare” på sitt CV. – Allt är upp till henne själv hur bra hon vill bli.

Jennifer Davidsson har imponerat stort i år och närmar sig en övergång till division 1-klubben Rössö.

Kan du beskriva Davidsson?
– Jag har inte sett henne i någon match med Henån i år men jag följer henne på gymnasiet och hon gjorde bra ifrån sig på träningsmatchen med oss i våras. Hon är en tjej med bra teknik i fart som man kan använda både som inner och yttermittfältare.

Om hon bestämmer sig för en övergång, är det bara ett framtidslöfte?
– Nej nej. Hon är med och konkurrerar om en plats i startelvan, avslutar Christensson.

Thomas Olson, tränare i Henåns IF, tycker att Davidsson har utvecklats och att det är dags att hon lämnar division 4-klubben:
– Det är dags för henne att flyga och jag tror att hon kan bli större än en division 1-spelare. Men, hon behöver några säsonger på den nivån först. Hon har utvecklats från riktigt bra till riktigt riktigt bra och Fotbollsgymnasiet som hon går på har bidragit starkt. Jag tror att hon startar i IK Rössös division 1-lag 2018.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s