Fotbollsbloggen listar: Bästa mittfältarna i STO-området 2017

Vi hoppar vidare till mittfältarna och där kan man till exempel bedöma efter en kvick offensiv ytter eller en kämpe och gigant på centrala mittfältet. Man får även ta in att spelaren helst ska ha varit bra hela säsongen och inte bara under hösten eller våren. Jag har mina sex namn klara och på herrsidan var det hårdast konkurrens! Och till er, Marcus Johansson och Jenny Strandberg, så kan ni trösta er med en plats precis nedanför pallen. Detta var inte lätt ska ni veta! ”Vinnarna” har jag utsett efter nivå sett till division. Väljer att påpeka detta då flera kontaktat mig och ansett att de ”bästa” mittfältarna spelar i den högsta divisionen och därmed borde listan toppas av spelare från SIF herr och Orust FC.

Damer

1. Lisa Halldin, Stenungsunds IF
Som en blixt från klar himmel! Halldin har varit en doldis som ytterback i SIF under flera år men i år kom vänsterfotade Halldins bästa säsong hittills! Eller är hon verkligen vänsterfotad? I vilket fall så hade hon lekstuga på sin kant, stänkte in frispark efter frispark och blev Stenungsunds bästa målskytt 2017. Ett tungt avbräck när hon försvann under hösten.

Evelina Persson går i tankarna att lämna SIF. Ett tungt avbräck om så blir fallet då hon är STO-områdets näst bästa mittfältare 2017.

2. Evelina Persson, Stenungsunds IF
Gör sällan en dålig match och är sådär genomgående bra på matcherna, ibland utan att synas. Lägger ner ett otroligt jobb, vinner närkamper och är ett hot offensivt. Gör många mål från sin mittfältsposition och kommer bli saknad i SIF om hon kritar på för en ny klubb.

3. Jennifer Davidsson, Henåns IF
Att Davidsson spelar i Bohusläns sämsta serie är en gåta. Och troligtvis lutar det åt att hon nu lämnar. Är för bra för Henån, för bra för division 4 och ni som inte sett henne spela, passa på!

Herrar

Ardi Thaqi är STO-områdets bästa mittfältare 2017 efter hans enastående jobb på Ödsmåls mittfält.

1. Ardi Thaqi, Ödsmåls IK
Har en otroligt hög lägstanivå och gör sällan en dålig match. Älskar att få igång ett rörligt passningsspel samtidigt som han ibland även bjuder på finesser, tunnlar och överstegsfinter. STO:s bästa mittfältare 2017.

2. Alexander Hellohf, Stala/Myckleby
Yttermittfältaren som också använts som tia gör poäng i nästintill varenda match. Gör han inte mål så gör han sin gubbe och spelar fram till dem. Utvecklas enormt för varje säsong och tappar sällan bollen.

3. Axel Pettersson, Stenungsunds IF
Offensivt så har han varit SIF:s bästa spelare i år och under hösten exploderade SIK-sonen rejält. Skapar mycket för sig själv och sina kompisar och är ett ständigt hot mot backlinjerna i tvåan. Frågan är om han får några samtal i vinter för spelet i år bör ha gett eko!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s