Tobias Mikaelsson uppvaktas av klubbar från STO-området

I flera år har den Vallenfostrade allroundspelaren Tobias Mikaelsson varit tongivande i division 1-klubben IK Oddevold. Men, under hösten har man inte fått se honom i startelvan så mycket. Fotbollsbloggen kontaktade ”Turbo-Tobbe” som han kallas hos Oddevolds supportrar.

Tobias Mikaelsson blev nyss prisad efter 100 matcher i Oddevoldtröjan. Men, hur han gör nästa säsong är ännu oklart. (Bild:Susann Sannefjäll)

Vad är det som har fått dig att stanna i Oddevold så länge?
– En mix av flera saker! Men främst är det väl för att nivån är rätt och att jag har trivts bra. Men, faktum är att jag har tagit ett litet uppehåll nu under hösten, av lite olika anledningar. Jag får se hur det ser ut inför nästa säsong.

Rekommenderar du IK Oddevold om man som STO-talang funderar på att söka sig vidare?
– Det viktigaste för sin utveckling är att få kontinuerligt med speltid och därför tänker jag som talang att man ska ha det i åtanke när man väljer lag. Är det någon som känner att Oddevold är rätt nivå så kan jag givetvis rekommendera klubben.

Har du varit i kontakt med några STO-klubbar de senaste åren?
– Det beror väl på vad man menar med kontakt. Jag har ju pratat med olika spelare och ledare varje säsong mer eller mindre skulle man väl kunna säga. Det hade varit roligt att komma hem men jag får se hur mina förutsättningar ser ut och vad jag har för alternativ. Jag brukar dock aldrig kommentera vilka klubbar jag har kontakt med utan det är upp till dem att kommentera, avslutar Mikaelsson.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s