Efter en fantastisk säsong i division 4 – SIF har ögonen på Ödsmålsduo

Ikväll spelar Stenungsunds IF en träningsmatch mot Torslanda IK. Med i truppen är flera intressanta namn som står på klubbens radar. Förutom Jonathan Hartwig från Vallen så spelar även Ödsmåls Filip Samuelsson och Gustav Kjellström, som tränat med laget några veckor.

Ödsmåls Filip Samuelsson har gjort en bra säsong och har varit en av lagets bästa spelare. Nu kan han vara på väg mot division 2-spel.

Martin Johansson Prenninge, ordförande för SIF Fotboll, beskriver för Fotbollsbloggen STO varför just Samuelsson och Kjellström har blivit kontaktade:
– Vi letar ständigt efter spelare i STO-området som kan vara aktuella för vår trupp och förutom Filip och Gustav så har vi varit i kontakt med Vallas Jonathan Fhager-Karlsson och Filip Bergholtz som båda gjort det bra i Valla. Vi har gjort en bra säsong defensivt men har gjort för få mål så det är tydligt att vi är ute efter en målskytt och Gustav är en av dem vi tittar på. Han rör sig bra och är ett ständigt hot, samtidigt som han har bra avslut. Vi var intresserade även förra vintern innan han bestämde sig för IFK Uddevalla.

Hur ser du på Filip Samuelsson?
– Vi vill se han i vår miljö och han är en försvarare som vill mycket med sin fotboll. Han har ett bra positionsspel och bra fötter. Han behöver mer styrka och kondition och det kommer han få hos oss med fyra träningar i veckan. Vi har sett honom flera gånger i år och han har gjort det bra, säger Johansson Prenninge samtidigt som han också meddelar att Rasmus Haraldsson, Kode och Filip Hansson, IFK Uddevalla, har varit och provtränat med klubben.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s