Det blev bara 1 år i SIF – Nu lämnar Martin Cruz Aliaga klubben

I tidiga år lämnade bolltrollaren Martin Cruz STO-fotbollen för att lira ungdomsfotboll i Ljungskile SK. Men, 2016 valde Cruz att återvända och skrev då på ett 1-årskontrakt med Stenungsunds IF. Men, speltiden har uteblivit och Cruz får inte förnyat kontrakt. Fotbollsbloggen älskar Silly Season och blev givetvis nyfiken på var han kan hamna.

I futsal spelar Martin Cruz Aliaga i år med Real Corona. Men, var han spelar nästa säsong på gräset vet han inte själv än.

Hur går tankarna inför nästa säsong?
– Ska jag vara ärlig så vet jag faktiskt inte. Det enda jag vet är att jag inte blir kvar i SIF, men var jag spelar nästa säsong är inte klart än.

Vad var det som gick fel i Stenungsunds IF?
– Jag vill fortsätta satsa på fotbollen men efter skadan så har jag inte riktigt kommit i min toppform. Jag trodde det skulle bli bättre i SIF men det blev inte så. Jag kände att klubben inte utvecklade spelaren och de utnyttjar inte spelarens bästa egenskaper. Just nu känner jag att jag behöver få tillbaka glädjen i fotbollen för då kan jag spela som bäst och komma tillbaka till min bästa form.

Lutar det åt spel i Ödsmål?
– Jag har pratat med Ardi men inget är säkert än. Det finns andra alternativ så jag vill känna på det först.

Hade det varit roligt att spela med brorsan?
– Det hade varit riktigt kul faktiskt!

Annonser

En reaktion på ”Det blev bara 1 år i SIF – Nu lämnar Martin Cruz Aliaga klubben

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s