Tredjeplats som nykomlingar i division 4 – 2018 vill Stala/Myckleby hota

Stefan Vennström/Robert Tartagni har tre pallplatser under sina år som tränare för Stala/Myckleby. Nu lämnar den sistnämnda men in kan istället flertalet spelare komma. I torsdags när laget tränade så var en hel del STO-bekantingar på plats. Och inte vilka spelare som helst. Vad sägs om Calle Börjesson (tidigare SIF), Carl Strömberg (Gilleby) Ahmed Hassu (Ödsmål), Tommy Johansson och Ludvig Martinsson (Henån), Oscar Gustafsson (Kode tidigare SIF, Valla) samt Felix Jonsson (Vallen).

Henåns Ludvig Martinsson, som kan spela på olika positioner på planen, provtränar just nu med konkurrenten Stala/Myckleby. (Bild: Henåns IF).

Henånspelaren Ludvig Martinsson, som utvecklats enormt de senaste säsongerna, ser inte det som direkt märkligt att träna med värsta rivalen:
– Jag vet det är ett känsligt ämne för många men jag tycker det är okej att testa på, även om jag kanske tänkte över det en extra gång innan.

Hur ser du på 2018?
– Jag blev väl lite förvånad att de frågade mig men samtidigt glad och smickrad. Jag vet inte hur det blir 2018 men tanken nu är väl att testa på det lite och sedan får jag se hur det känns helt enkelt.

Ödsmålsanfallaren Ahmed Hassu, som haft ett kortare uppehåll under hösten, var även han på plats och har inte heller han bestämt sig hur han ska göra nästa säsong.
– Jag bestämmer mig till våren och allt beror på hur läget ser ut i trupperna. Stala/Myckleby har ett bra lag som säkert kan utmana i division 4 nästa säsong om de får in lite nytt. Jag tänker köra på några fler träningar med laget för att känna på det lite mer, samtidigt som jag kommer köra på hela försäsongen med Ödsmål.

Stannar du om Gustav Kjellström lämnar för SIF?
– Gustav gör mycket nytta i laget och är en vän till mig. Innan jag tog uppehåll spelade vi båda från start och gjorde det väldigt bra. Jag hoppas och tror att han stannar för han har mycket hjärta för Ödsmål, trots att han skulle kunna spela högre upp.

Stefan Vennström ser redan nu fram emot nästa säsong och hoppas att laget kan kryddas med spelare som kan slåss om en plats i startelvan:
– Alla som var på plats i torsdags såg intressanta ut och de blev imponerade av kvalitén och omgivningen på Lövängen. Vi har stora ambitioner inför nästa säsong och vill ta ytterligare kliv.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s