Frimånaden rivstartade direkt – Ödsmål värvar Normén och Andersson

Det tog en dag in i frimånaden. Sedan small det till..och det rejält. Ödsmål presenterade idag anfallare Christopher Normén från Stenungsunds IF och försvarsklippan Philip Andersson, Svenshögen (tidigare SIF).

Frimånaden hade nyss startat innan Ödsmål presenterade säsongen 2018:s första nyförvärv. Och det var inte vilka killar som helst.

Ardi Thaqi, spelande tränare för Ödsmål, är nöjd med namnteckningarna och inser direkt att det är två killar som är med och slåss om en plats i startelvan:
– Jag är otrolig glad över dessa värvningar, då det är två klasspelare ! Philip är en otrolig grym back som hade platsat i vilket lag helst. En ledare med rutin från spel i division 2.

Och Normén?
– Han är en giftig anfallare som är snabb,stark och har mycket bra avslut, samt rutin från division 2-spel.

Är ni nöjda nu?
– Det är två spelare som är med på riktigt och slåss om en plats bland de 11 som startar.Truppen är dock inte helt spikad ännu, konstaterar en nöjd Thaqi.

Fotbollsbloggen konstaterar: Vad får Ödsmåls IK i dessa spelare? Philip Andersson? Svenshögens i särklass bästa spelare 2017 och har i princip alla egenskaper en försvarare ska ha. Är egentligen även för bra för division 4 och frågan är om Filip Samuelsson stannar nu? Skulle han stanna får Thaqi/Saengsri angenäma problem med laguttagningen i backlinjen. Normén? Vet exakt var målet är och kan komma att ösa in kassar i fyran. Har varit skadad och fick det inte att fungera fullt ut i SIF men kan dock bli Kjellströms nya lekkamrat. Har visat att han även kan sprinta bra på kanten och har en fin högerfot. Thaqi kommer få konkurrens om frisparkarna nära mål.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s