Fotbollsprofiler från STO-området i ny satsning

Philip Hofvenström Stenungsunds IF, Evelina Persson Halmia (f.d SIF) och Emelie Liljered – Lindsey Wilson College (f.d SIF) är alla med i ett nytt spännande projekt kring en helt ny produkt som skall släppas för fotbollsspel på konstgräs. Jag blev nyfiken när jag såg sidan och hörde mig för vad det är för något.

Philip Hofvenström (SIF) och Emelie Liljered (tidigare SIF, nu college i USA) är båda med i projektet Stights.

Vad är det för ny produkt, Philip?
– Det är en riktigt cool lång tights som man använder med shorts över, framförallt när man spelar på konstgräs. Den har massa bra funktionalitet och sitter riktigt skönt på kroppen.

Evelina Persson, som nyss lämnat SIF för Halmia var även hon med som ”fotbollsmodell”.
– Det var faktiskt väldigt kul! Vi var ett gött gäng som spelade in film och tog lite bilder en sen lördagskväll. Lite kyligt på slutet, men resultatet blev riktigt bra. Tycker även det är väldigt bra att det inte är någon skillnad på herr/dam modellen mer än passformen.

Emelie Liljered, du har ju lämnat landet för USA. Ska du se till att detta blir stort även där borta?
– Haha, ja varför inte ? Tror faktiskt att detta kan bli starten på nåt riktigt stort, säger Liljered om http://www.stights.se där all info finns.

Grundaren är för övrigt en annan lokal fotbollsprofil. Nämligen Stala/Mycklebys tränare Stefan Vennström: ”Jag har länge haft en idé kring denna produkten då det inte har funnits nåt liknande på marknaden. Nu när konstgräset är så pass utbrett och försäsongen är lika lång som seriesäsongen så känns det kul att kunna presentera Stights Evolve. En fotbollstights för konstgräs för tjejer och killar, med kevlarskydd, benskyddsficka m.m. Surfa in på www.stights.se och läs mer, där kan du även passa på att beställa ett par”.

Detta är ett sponsrat inlägg från http://www.stights.se .

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s