SIF står fortfarande utan tränare – dessa lokala namn har tackat nej

Stenungsunds damer hade en så kallad ”mellansäsong” i division 2 i år medan de yngre i B-laget vann sin division 4-serie. Dessa lag ska bli ett starkt division 2-lag men står just idag utan tränare. Klubben letar febrilt efter ett namn att kunna ta laget 2018. Hittills har Fotbollsbloggen STO fått uppgifter om att Michael Jivby (tidigare Vallen), Thomas Olson (Henån) och Peter Larsson (TDFF), alla fått frågan, men sagt nej.

Stenungsunds IF står utan damtränare men Martin Johansson Prenninge är hoppfull till att hitta en ersättare till Sara Lintunen.

Martin Johansson Prenninge, ordförande i SIF Fotboll, kan du berätta hur det går i letandet?
– Vi har försökt hitta ett namn sedan Sara Lintunen tackade för sig och vi hoppas kunna presentera en ny tränare inom kort.

Hur gör ni om laget står utan tränare när försäsongen drar igång efter Bilfinger cup?
– Förhoppningsvis är det klart då men annars så hittar vi en lösning, det är vi inte oroliga för. Vi har kontakt med några tänkbara men jag kan inte säga att vi inte fått några nej. Det har handlat om avstånd, jobbsituationen och andra faktorer som gör att de namn vi kontaktat sagt nej. Det optimala och det vi hoppas på är att det hela är klart i mellandagarna, avslutar Johansson Prenninge.

Sedan tidigare har Fotbollsbloggen STO gått ut med att det centrala mittfältet i SIF är på väg bort eller har lämnat. Evelina Persson spelar 2018 i Halmia och Emelie Larsson tränar just nu både med Vallen och Orust FC.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s