Uppgifter till Fotbollsbloggen STO: Rutinerade Gunnar Bratt tar över Stenungsunds IF

Förberedelserna inför säsongen 2018 hade börjat och William Lundin stod klar som huvudtränare ytterligare en säsong. Men, efter avhopp från rollen som coach, och ett nytt jobb som tränare för FC Trollhättan så började SIF jakten på en ny tränare. 

Enligt uppgifter till Fotbollsbloggen är 62-åriga Gunnar Bratt klar som ny tränare för Stenungsunds herrar. (Bild:Lokalsporten.se)

Och, enligt uppgifter till Fotbollsbloggen STO kommer Gunnar Bratt presenteras på morgondagens presskonferens på SIF-gården. Jag googlade för att få lite mer kött på benen om 62-åringen och han har tidigare i karriären tränat bland annat GAIS under början av 2000-talet. De senaste säsongerna har han tränat IFK Nyköpings damer i division 1 och division 5-laget Tystberga GIF.

Fotbollsbloggen har även nåtts av nyheten att Vigan Berbatovci slutar som ledare i Vallens utvecklingstrupp och enligt de uppgifter jag fått så kommer han att ingå i Stenungsunds ledarstab bakom Bratt. Ett stort steg i rätt riktning för 30-åringen som satsar hårt på det framtida tränaryrket.

Det har även hänt saker i spelartruppen. Max Lundh, Calle Börjesson, Martin Cruz, Richard Cindric och Christopher Normén har alla lämnat klubben. Även Kevin Anderson kan vara på väg bort (tränar med Lundins FCT). Glädjande besked är att Filip Samuelsson tillkommit från Ödsmål och Tobias Mikaelsson från Oddevold. Även Mattias Larsson från Stala/Myckleby kan vara på väg in i truppen. Mittfältaren har synts på de första träningarna får året.

Mer information kommer under Stenungsunds presskonferens imorgon.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s