Fotbollsbloggen listar: Största hunkarna i STO-området

Responsen på listan över STO-områdets mest fåfänga herrspelare (SE LÄNK) som jag släppte i mars 2016 fick bra respons. Ja, faktum är att det är den text som fått mest klick under dessa år jag haft bloggen. Jo, det är sant. Tro det eller ej. Så, intresset fanns för något liknande och jag har fått flera tips om vad man kan göra, samt frågor när en ny sådan lista kommer. Därför skapades denna lista – ”Största hunkarna”. Hur går man då tillväga? Jo, många faktorer väger in. Hur är spelaren på sociala medier? Hur klär de sig på väg till och från match och träning? Hur mycket bryr sig om sitt utseende på planen? Och givetvis tog jag även hjälp av några lokala damspelare – som vill vara anonyma. 

Oseriöst eller inte – här får ni resultatet, utan inbördes ordning!

William Normén, Stenungsunds IF
Ouch, det svider för storebror Christopher att lillbrorsan sprungit om som snyggast i familjen. Och, eftersom publiken oftast sviker på SIF-gården har jag ett förslag: Ge William ett A-lagskontrakt snarast!

Stannar? Stannar inte? Frågar ni Orusttjejerna så vet jag nog vad de vill.. Alexander Wingdén är en favorit i Henån, hos tjejerna.

Mattias Larsson, Stenungsunds IF
När ”Larsa” kom tillbaka höjdes inte bara nivån på träningarna utan även utseendekvalitén på laget. Är inte längre en talang men tappar heller inte i popularitet bland det motsatta könet – ja, spelarna i laget kanske till och med är avundsjuka för att han är så fräsch för sin ålder.

Linus Haugen, Stenungsunds IF
Ja, ni ser rätt! Ännu en från division 2-klubben. ”Hunkarnas lag” 2018 är utan tvekan Stenungsunds IF, och då nämner jag inte ens Filip Samuelsson på den här listan. Haugen har än så länge inte fått den speltid han behöver för att maxutvecklas men bidrar med mycket utanför planen – det vill säga snygga selfies, likes och det senaste i klädväg.

Alexander Wingdén, Henåns IF
”Wingan” har under året lirat futsal med Gilleby och har även tränat med Hogstorp nu det senaste. Om Henån skulle tappa honom så förlorar dem inte bara en bra fotbollsspelare utan även en flickfavorit på Ivars Färg Arena.

Filip Bergholtz, IFK Valla
Kan man använda ordet ”pappakex”? Isåfall är ordet klockrent för att beskriva Tjörnlagets anfallare. Lär inte ligga många hårstrån fel där varken innan, under eller efter matcherna i division 4. Tjejer – värt en minuts titt på Instakontot!

Daniel Sundling är knäskadad och spelar inte 2018. Det betyder att tjejerna får se en 25-årig hunk utanför planen.

Gustav Kjellström, Ödsmåls IK
Ja, ska väl vara med på en sådan här lista kan jag tycka. Fortsätter bry sig om sitt utseende, trots att han är kärast i hela STO-fotbollen. Hade toppat om jag gjort listan ”STO-områdets snyggast klädda herrspelare”.

Filip Liffner, Morlanda GoIF
Ytterbacken dyker aldrig upp i ett par slitna Adidasbyxor utan glider gärna fram i en snygg rock med en halsduk som passar till. Har inte mycket konkurrens där ute i Ellös bland killarna men är utan tvekan den som sticker ut i division 6-laget. Kan man maxa antal poäng på Snapchat?

Daniel Sundling, Svenshögens SK
Med någon form av utländskt blod är han den som bryr sig mest om utseendet i Oilers. De få tjejer som dyker upp på matcherna på Lilla San Siro är nog skadeglada över att Sundling är korsbandsskadad – nu får de ju istället se honom i snygga kläder och med fixad frisyr vid sidan av planen på matcherna.

Gillar ni listan eller saknar ni någon? Eller tycker ni inte alls samma som mig? Kommentera gärna på Fotbollsbloggens Facebooksida!
/Simon Norberg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s