Fotbollsbloggen listar: STO-områdets MVP

I NBA, NHL och NFL utnämns alltid årets MVP (The most valuable player) efter säsongen. Oftast är det endast en i ligan som vinner priset som den mest värdefulla spelaren som MVP står för med en enkel översättning. Nu är vi ju mitt i en brinnande försäsong och har svårt att säga vem som blir STO-lagens MVP 2018. Gillebys Oskar Jansson, Hampus Andersson är viktig i Vallen, Strandberg i damlaget och ”Jalle” i Morlanda. Men, jag har mina fem spelare klara, som jag tror blir absolut viktigast för laget som de spelar för.

1. Marcus Hjelm, Stenungsunds IF
SIF har bra ersättare om Hjelm är borta, det såg vi mot Qviding. Men, stabiliteten och inställningen höjs automatiskt när mittbacken startar. Får igång laget med sin brytsäkerhet och är en stor ikon som blir Stenungsunds viktigaste spelare i år.

2. Karin From, Orust FC
Tränare. Målskytt. Framspelare. Pådrivare. From kanske bara känner sig som en i laget men faktum är att hon är otroligt viktig för OFC nu när de ska tillbaka division 1. Det kommer märkas om From saknas. Även när motståndet heter Bullaren, Herrestad eller Åsebro/Brålanda.

Karin From är viktig både utanför och på planen och ska om allt går som det borde snitta två poäng per match i år.

3. Agnes Isaksson, Tjörns DFF
Mittback eller innermittfältare. Det spelar ingen roll var man använder Isaksson men att hon är viktig för tunna TDFF är ett konstaterande. Att hon inte lämnat för att prova på det i en division 1-2-klubb är för mig en gåta men också ett bevis på stort hjärta.

4. Gustav Kjellström, Ödsmåls IK
Ja, även en stor målskytt kan vara ett lags MVP. Anfallaren på eller utanför planen kan vara skillnaden mellan division 4 och 3 för ÖIK. Är inte bara viktig på grund av sina mål utan kommer antagligen vara med och slåss om assisttiteln. Mardrömmen för alla försvarare i division 4.

5. Angelo Malesic, Stala/Myckleby
Stefan Vennström har en viktig uppgift i år. Se till att hans mest värdefullaste spelare är på humör, då kan laget vara med och slåss i toppen av fyran. En Malesic på spelhumör kan avgöra matcher helt på egen hand. #henånborta

Detta inlägg sponsrades av Lecharl Watches (www.lecharl.com)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s