Lisa Lindqvist tillbaka med besked – sänkte SIF i derbyt

Vallens etta längst upp i en toppad elva, Lisa Lindqvist, har varit borta länge på grund av en mystisk skada i benet. I november fick hon beskedet att det var en stressfraktur efter flera undersökningar. Men, under påskhelgen gjorde hon en efterlängtad comeback. Hur det slutade? Jo, givetvis sänkte hon rivalen Stenungsunds IF med matchens enda mål i DM.
– Kul att vara tillbaka! Jag gjorde om datortomografin i februari och allt såg läkt ut. Det är trots allt ett och ett halvt år sen jag fick ont, säger Lindqvist till Fotbollsbloggen.

Lisa Lindqvists comeback slutade på bästa tänkbara sätt. Anfallaren kom in efter paus och sänkte SIF i DM-derbyt.

Känner du fortfarande av skadan?
– Ja, det gör jag allt. Det kan ju vara för tidigt att gå på men jag har fått till mig att det är läkt och att jag ska ta det försiktigt.

Beskriv målet! (som går att se på Vallens Instagram)
– Jag fick en boll i djupled och hann precis före målvakten.

Är du orolig att något ska hända igen?
– I och med att jag känner av det så är jag lite orolig att det inte läkt riktigt ännu. Men, jag ser fram emot säsongen och hoppas att jag kan spela, säger Lindqvist som vet hur många mål hon vill göra i år:
– Fler än Mattias! (Anfallaren är tillsammans med Mattias Larsson i Stenungsunds IF).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s