Fotbollsbloggen tippar: Division 3 Bohuslän/dal

Av de rykten och uppgifter jag fått till mig så är det en gåta varför Tjörns DFF ens anmält ett lag. Man behöver en bred trupp för att genomföra en hel säsong från start till mål och jag är rädd att att de kommer lämna två walkover så de utesluts ur serien. Men, jag har inte alla papper på bordet och bara för att laget inte fick ihop 11 spelare mot LSK under försäsongen så behöver det inte betyda att laget failar. Ja, det kanske ploppar fram en ny Ilona Thörner eller en Emelie Larsson. Vem vet.. I vilket fall kommer laget att få det tufft. Med tanke på resultatet 1-7 mot lilla Kode i februari. Men, laget har flera spelare med division 2-meriter och en sjunde plats anses OK för att vara ”första” året. Serien är för övrigt enormt svag med fem B-lag. Tror dock Orust tar det som troligtvis har mest spets och bredast trupp.

Tjörns DFF kommer få det tufft i en tråkig division 3-serie där flera B-lag är anmälda.

1. Orust FC B
2. Svarteborg/Stångenäs/Lysekil
3. Munkedals IF
4. Stenungsunds IF B
5. Herrestads AIF B
6. Eds FF
7. Tjörns DFF
8. Vallens IF B
9. H.E.F Valbo BK
10. Åsebro/Brålanda B

Annonser

2 reaktioner på ”Fotbollsbloggen tippar: Division 3 Bohuslän/dal

  1. Tycker det är bedrövligt av dej att alltid klanka ner på Tjörn( har du gjort nästan varje år) Dom som alla andra lag som går in i seriespel tror väl givetvis att dom ska genomföra en hel säsong. Och med kött på benen ifrån dagens träningsmatch Orust fc B-Tjörns dff 1-4 så har Tjörn verkligen i div 3 att göra! Kom med positiv kritik istället! Mvh Ulrka Ekeroth, tränare Orust fc B- lag.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s