Två dagar innan premiären – Svenshögens SK byter tränare

På torsdag sparkar Svenshögen igång division 6-säsongen med match mot Vallas B-lag. Men bara två dagar innan avspark står det nu klart vem som ska träna laget i år. Tränarna 2017, Niklas Sundling och Niclas Johansson, har sagt upp ansvaret och lämnar över tränarrollen till en trio som alla kommer spela i laget. Andreas Peterson, Ludvig Eriksson och Pontus Krantz.

Svenshögens spelande tränare Niklas Sundling lämnar i år över ansvaret till Ludvig Eriksson, Andreas Peterson och Pontus Krantz. Det är fortfarande oklart vilken klubb Sundling spelar med i år.

Ludvig Eriksson, hur kommer det sig att ni tar över laget?
– Det blev en situation i januari där vi stod utan tränare så vi bestämde oss för att ta tag i det för att det ska bli något i år. Vi är riktigt laddade och målsättningen är som vanligt att ligga i toppen och inte förlora matcherna. Jag tror att vi, SIF:s gamlingar, Morlanda och Grohed kommer vara med och slåss om seriesegern.

Endast en träningsmatch (Grohed 0-1). Var har man er i år?
– Det är väl ingen direkt som vet var man har Högen i år vilket kan bli en fördel för oss.

Niklas Sundling har tränat med Stala/Myckleby och har även spelat en träningsmatch med division 4-klubben. Blir han kvar?
– Jag hoppas och tror att han spelar med oss i år. Han kanske till och med får en ny roll och blir farlig i skytteligan! Vi har tappat många tunga namn offensivt men Martin Caster kommer ju vara farlig som alltid, avslutar Eriksson och hälsar alla välkomna till Lilla San Siro i år.

Svenshögen har lagom till seriestart även gjort klart med två nya spelare: David Cadre och Elvis Ehirim.

Inlägget sponsras av Tjörns Sparbank.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s